Nu ska vi träna inför förslossningen! FÖRLOSSNINGSPROFYLAX!

Ikväll smäller det....

..... ikväll ska vi ballongmagade kvinnor ligga på golvet med våra män som stöd o flåsa, andas ovanför värkarna, igenom värkarna, förbi värkarna, utanför värkarna, inne i värkarna....ja, hur många sätt finns det andas på undrar jag? Jag har bara testat ett sätt o det är in och ut! :)

Jag o husbandet har anmält oss till förlossningsprofylax i västerås. Börjar idag och så ska vi träffas 3 ggr sammanlagt. Måndagkvällar...

I somras träffades jag med ett gäng tjejer över en bit mat, min kompis Åsa berättade då om när hon och hennes kille åkte o födde barn. Hon hade gått en sån här kurs o var mäkta imponerad av vilken URMODER hon var den förlossningen. Hon hade fått supermycket hjälp av att ha gått denna utbildning, dessutom tyckte hon att hennes kille var skitduktig och jäkligt med på vilka faser hon gick igenom! Hon använde tens genom hela förlossningen och tog endast lite lustgas precis när lillplutten skulle pressas ut.

Hon var jättelycklig över att hon klarade förlossningen så bra och att de endast behövde ha 1 barnmorska på rummet medan hon födde. Hennes kille utbrister plötsligt: "Ja, vi kanske bara behövde en barnmorska till själva förlossningen men 3 stycken till o lassa din skit!" ridå.... haha, jag garva så jag kissa i brallan nästan!

Ja, vi får se om det ger oss lika mycket.... jag känner väl att detta kan va riktigt bra för husbandet. Att han kanske genom det här känner att han kan vara med delaktig o ingen bisittare på det sättet....nåväl bisittare blir man väl hur man än gör för det e ju inte hans underliv som ska få ur sig en hörnsoffa! :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha skrattade så jag höll på att dö åt dom 3 som skulle lassa hennes skit, haha

2008-09-22 @ 19:35:31
Postat av: Ida

Haha sicken schysst karl din väninna hade!



Funderade på profylax förra gången, men hann inte riktigt med det, så funderar på å prova det denna gång. Du kan gärna få berätta sen lite kort om kurserna och hur det funkade sen :-)

2008-09-23 @ 08:53:37
URL: http://enlitenskrutt.blogspot.com
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback