Anstränger vi oss tillräckligt för varann??

Anledningen att jag frågade er angående ansiktsbehandlingar o sånt var att jag börjar bli lite intresserad av att unna mig sånt. Vet inte om det har med åldern att göra.....klart man är skraj o skrutta ur totalt liksom. Jag vill inte SE gammal o skruttig/sliten ut fast jag fyllt 36.

Jag är direkt ingen ytlig person så... men jag ser gärna bra ut och mår dåligt om jag går längre perioder med bara uppsatt hår i en tofs o nada smink. För min del är det viktigt att få göra sig fin lite då o då.... Sen blev ju inte min karl ihop med en sminkad brutta i topform för att hon efter nåt år skulle falla ur o totalt skita i hur hon såg ut. Jag anser att det lite är upp till var och en att anstränga sig för varann. Att göra sig intressant...

Jag vet många som hittat rätt man i sitt liv o numera skiter i utseendet. Inte helt kanske men mer eller mindre..."Jag har mitt på det torra" frasen liksom. Fan, så är det ju inte alls.... klart att både hon/han vill ha nåt fint att titta på. Inte att man är hypad till tänderna 24/7 kanske, det är omänskligt.... men att man har nån därhemma som bryr sig om sitt utseende. Som bryr sig om att vilja vara fin för sin älskade. Å det är väl inte fel??? Ska man palla o leva ihop i 30-40-50-60-70 år så vore det väl fan om den andra såg ut som en skrutt för jämnan?!

Klart att de flesta män säger att de tycker sina kvinnor är fina naturliga, men jag tror inte att de sticker under stol med att de tycker sina kvinnor är fina när det gjort sig i ordning för en utekväll heller. Att det kanske rycker i brallerna lite extra när han ser den där urvackra ladyn som faktiskt tillhör honom...... 

Å såklart känner vi kvinnor att våra män är riktigt snygga när dom shejpat till sig för en utekväll....samtidigt kan ju han va det sexigaste man sett en tidig morgon med rufsigt hår o skäggstubb.

Sammanfattningsvis så tror jag ALLA mår bra med en person vid sin sida som bryr sig om sitt utseende....

Själv så längtar jag JÄTTEMYCKET efter min vanliga kropp!

* Att få böja sig ner utan o få upp maten i halsen igen.
* Att kunna ha sex normalt
* Att få på sig vanliga åtsittande kläder som inte sitter som ett bananskinn
* Att kunna ha string o se sexig ut i det :)
+ MILJOOONER SAKER TILL.... orkar inte ens räkna upp allt.

Jag ska så smått sätta mig ner o planera vad det är jag ska berika mitt utseende med sen när jag fått tillbaka min kropp! Blir det ansiktsbehandlingar av nåt slag? Blir det blekning av tänder? Blir det att göra nåt åt mina troligen ursugna pattar? Blir det att börja gymma som fan? Blir det att börja fixa naglarna regelbundet....ja vafan som helst....

Vad skulle du vilja berika ditt utseende med??


Kommentarer
Postat av: Garbo

Jo det e klart man ska va fin för varann,jag tycker om när han e nyduschad renrakad o doftar gott ahhhh!

Finns inget bättre!



Jag själv gillar mig när jag gjort detsamma ;) samt fått på mig nått som sitter bra och jag kan se mig i spegeln o tycka att Njaaa inte så pjåkig ;)))



Sen e jag en kameleont vad gäller utseende,oftast numera går jag osminkad för jag trivs bäst så,får jag bara va fin i håret så är jag nöjd.

Mensdagar går bort ur alla aspekter fy fan! finnig fet hy grinig svullen u name it!



Man kan skämma bort sig ordentligt hemma,jag brukar peela lägga en mask och smörja in mig för att gå till en salong e för dyrt och det gör jävligt ont när dom skrubbat klart,man ska definitivt inte! planera en utekväll efter en ansiktsrengöring på salong för man e röd o svullen och allt annat än grann.

Fast man känner sig fräsch dan efter och jag tycker det funkar lika bra hemma.



Man ska skämma bort sig med sånt man mår bra utav så testa på du och skäm bort dig lite nu innan bebis kommer för sen har du inte tid förrän typ later...;)

Du har ju värsta badkaret ju,ligg där o gotta dig o låt maken massera o smörja dig och lägg en mask i fejjan noppa lite bryn raka lite ben och sen smörjer du med nått gott,rekomenderas!

Jag fick ett tips inför BB då jag var gravid jag skickar vidare..

Köp småflaskor med duschlotion och schampoo och ta med till BB kan vara extra nice efter man fött att få dofta lite annat än landstinget men va försiktig så det inte blir för starka dofter för bebis.



Kram

2008-09-08 @ 13:51:23
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Liza

Åh vad jag blir galen på folk som säger att de har sitt på det torra och inte behöver anstränga sig, klart man ska :) Så, jag håller helt klart med dig!



Ansiktsbehandling är helt underbart! Började semestern för några år sen med att gå och få det och kände mig helt underbart avslappnad och fräsch efteråt :)

2008-09-08 @ 14:29:11
URL: http://www.lizasliv.blogspot.com
Postat av: Mattias

Ja tyvärr är det alldeles för vanligt att folk sunkar ner sig när de är stadgade. Jag tycker det är ganska viktigt att man fortfarande försöker göra sig fin för varandra och för att man ska trivas med sig själv.....Skrivet av en hemmapappa som numera bor i träningsoverall och äter godis stup i ett hmmm



Fast jag tycker jag försöker hålla mig fräsch men har som mål att få bort 2-4 kg på magen och att leva ett sundare liv matmässigt men skjuter på det hela tiden.



Sen försöker jag få min flickvän att komma igång med lite träning också. Inte för att hon behöver gå ner i vikt eller så utan för att hon skulle må bra av det och få en bättre hälsa!



När det gäller renlighet så är nog mitt problem snarare att jag duschar för mycket. Ofta ca 2-3 ggr per dag men det blir lätt så när jag sportar en del och har ett hår som inte omvärlden bör få se ostylat :)

2008-09-08 @ 15:44:18
URL: http://jack71.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback