BESÖK AV BYGGLOV!!

HÅLL I ER NU FÖR TUSAN!!!

Idag har självaste BYGGLOV varit här och fixat 5 lampskärmar. De är utanför i ett hus strax utanför vår håla o ska fixa till det..... så en dag ringde de o frågade ifall de fick lacka några lampskärmar här.

Pappa som är är ägare av företaget och duktig fd lackerare ställde upp.... han jobbar ju inte med det numera. Den nuvarande lackeraren är en blyg finne som aldrig skulle ställa upp på nåt dylikt!

Så idag kom dom hit med kamerateam o så hon tjejen i BYGGLOV, kommer ju aldrig ihåg vad hon heter. Ingen snygg-Matte eller den där äldre tjorven dock. :)

VAD SÄGER NI OM DET?? INTE ILLA PINKAT VA?

Jag, som sitter på kontoret här var ju bara tvungen o kila ner o hälsa på tjejen.....  Hihi, hon va så himla smal. Antingen så lägger TV på flera jäkla kilo eller så har hon bantat ner sig under sommaren.

HMM..... klur klur.

Så när programmet ska sändas kan jag hojta till, då kommer min pappa vara med som hade all kontakt med dem. Han tar emot henne o så står han o lackar allt sen.....

FNISS....vi e kändisaaar nuuu...tralllalaaalllaaaaa :D


Kommentarer
Postat av: ulrica

... hihi.. och jag vet var dom är så jag har minsann varit där och spanat redan :o))).. dom är bara ett hus ifrån mamsen och papsens hus S.



Det kommer bli sååå jäkla fint, det dom gör!!

KRAM

2008-09-02 @ 13:44:06
URL: http://ulrica.org
Postat av: Nina

Ja jag vet.... vi tänkte åka dit en sväng o kika, bara sloka utanför med bilen typ ;)

2008-09-02 @ 13:56:04
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback