Helgen i bilder....

Lite bilder från helgen:

Thedde fick en kross av sin mormor och morfar för några månader sen, i helgen fick jag för första gången se detta. Det är med hjärtat i halsgropen man ser honom åka...... Dock så har vi köpt ALLA skydd som finns på marknade för att ge han allt skydd han kan få.... En dröm för lilla Thedde som äntligen går i uppfyllelse! Visst e han coool? :)





Ja, husbandet roade sig med att få upp mig på vågen i helgen. Om ni nu ser vad det står med tanke på 2 huvuden o ett par knubbiga fötter..... Jag har inget annat som försvar mer än att detta var precis efter vi ätit och att jag är höggravid! Jag har gått upp ca: 15-16 kilo nu..... började på 70. Tråkig övervikt redan innan då jag tampades med mina "sluta röka" kilon..... suck. Men men..jag ska minsann ta nya tag o hoppas den där vagnen håller för terrängpromenader från helvetet! :)





Jag tog ett foto på den igår (inte det bästa)..... dessutom hade han hunnit fylla hälften med kladd :) Men här är Milo tatueringen jag gjorde klart igår.... Här ser ni oxå husbandet sexiga bringa förutom en kal fläck nudå, hahaha...




En rätt vanlig syn hemma hos oss då ch då under dagen... han ser så jäkla rolig ut när han sitter där på fönsterblecket med öronen bakåt o spanar på att "om, eventuellt, kanske" få komma in. Vår katt är en liten latmask som helst av allt äter och sover. Men mamma Ninis är hårdare än så..... här är vi ute största delen av dagen, får mat morgon och kväll o sen får man komma in på kvällen och sova! Sådeså....


Japp...så kan det vara i casa de Hermansen en helt vanlig helg.... ska väl tillägga att vi gjort lite annat än vägt oss o glott på katten! :)


Kommentarer
Postat av: Garbo

Åhå och här springer jag o öppnar dörren för mina 3 katter minst 114 ggr per dygn ett evigt rännande...

Vill inte ha kattlucka då man kan få oväntat främmande :o



Gullig tatoo :)

2008-10-20 @ 12:19:19
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Nina

JA, vet du...det får jag oxå göra. Sen pratade jag med en kvinna som är jätteduktig på katter.... hon sa att det bästa är att ändra dygnsrytmen på katter, ha dom ute på dagarna och inne på nätterna. O vet du, så länge vi håller fast vid det så har vi en sovande katt på nätterna och en piggelin katt ute på dagarna... :)

2008-10-20 @ 13:02:35
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: pangis

tuffing:-) förstår att du tycker det är lite läskigt..



Men du 15-16 kilo när man bara har någon vecka kvar.. ingen fara tjejen! Det var ju inte ens mycket..



Kram..

2008-10-20 @ 13:07:08
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: ulrica

Åh... det här är ju riktigt kul.. om bara någon dag kan jag faktiskt stoltsera med att väga mindre än den snyggaste tjejen på gatan :o)).



Fast jag kan ju förstås inte skylla på att jag är höggravid... men ändå S.



Kram

2008-10-20 @ 13:33:20
URL: http://ulrica.org
Postat av: CC (Casino Chick på FL)

Söt katt!Kan jag inte få komma in? Snääääälla!

:-D

Tack för kommentaren föresten. Jag och mannen min går och fotvandrar ofta. Man känner sig verkligen som en queen of the world när man når toppen. :-)

Ha en bra vecka!

2008-10-20 @ 17:02:43
URL: http://desertchick.blogg.se/
Postat av: Åsa Wojtowicz

Hej



Ja, idag är det riktigt ruggigt väder. Jag skulle helst av allt krypa ner i ett bad för mig själv och läsa tidningar! Tyvärr inte tal om när man är hemma själv med barn.

Min man är inte på "jobbresa" utan är med sin mamma, syster och moster. En present till hans mamma som fyllde 60 år nyligen!



Åsa

2008-10-20 @ 17:09:44
URL: http://wojtansblogg.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback