HEMORROJDER.... aj som faaaan!!

Ingen bebis född ännu trots 1 dygns frånvaro. Idag är det 4 veckor kvar till själva datumet. Så om 1 vecka räknas MILO som fullgånget, o de allra flesta barn föds fr o m vecka 37 - 42. Jag går in i vecka 37 idag......  Har väl inte känt så mycket nu, förutom att jag fått ytteligare en graviditetskrämpa!

HEMORROJDER eller hur det nu stavas.....check! Jag har aldrig sagt att detta INTE var en öppen blogg..... :)

Om nu någon haft det så vet ni vad jag snackar om! AJ så ända in i h-e! I lördags hade jag svårt att gå.... pratade med lilla mamma som är mer eller mindre en läkarbok med 2 hypokondriska döttrar! :) Jag har ju besvärats av massa ryggvärk, troligen har det berott på dessa hemska stjärtprylar!!

Husbandet o jag gick in på apoteket tidigt i lördags förmiddag. Hade så ont så jag ville gråta....  Hmmm.... vilken skylt letar man efter när man ska leta efter salvor o suppar till stjärten?

INTIM.... nope det var det inte, där har vi saker till pullan. Svampsalvor, bindor och liknande.

VÄRK.... nope.... bara vanliga värktabletter.

Det fanns under MAGE.... och bredvid diarré tabletter. "Ja vi tar allt sånt här arseltjafs vid samma ställe" tänkte apoteket.

Jag vägrade fråga apotekspersonalen, men när svetten rann och husbandet lessnat så gick han o frågade. PINSAMT.... tänk att man tycker att det är pinsamt. Jag är 36 år o tycker det är pinsamt och fråga om hemrrojdsalva..... helst när detta nu faktiskt råkar vara en relativt vanlig åkomma bland gravida kvinnor.

ANYWAY, köpa köpa..... rusa in på ett fik..... in på toa.....hoppas de inte har kameror.....in med supp o salva. Åh vet ni, det gick inte över men gud i gatan det hjälpte lite mot värken. Kunde sätta mig normalt och ta en fika.



Fyyy faaan säger jag..... denna åkomma toppar "TOPP 3 LISTAN" på vidriga åkommor. Men nu är jag på bättringsvägen.... THANK GOD!

Återkommer senare med bilder från helgen!

Puss o kram o hoppas alla får en bra vecka!



Kommentarer
Postat av: mallis in real life

Ha, ha, ha.....



Förlåt att jag skrattar men jag kan se framför mig hur du vankar omkring inne på apoteket med ont i stjärt och hur Husbandet irrar omkring som en blind höna.



Hoppas att smärtan lagt sig och aldrig kommer åter. Jag tror dessutom att du kommer föda fram lille Milo inom två veckor. Det är min hypotes.



Ha det så gött. Kram på dig

2008-10-27 @ 08:44:23
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: pangis

Jag var nog tvungen att skratta lite med.. förlåt men jag såg också den desperata bilden framför mig:-) Och ja.. jag undrade allt om du var på BB.. härliga spännande tider stundar.. Träffade nyfödd Vidar i helgen.. Du har något att se fram emot min vän:-)

2008-10-27 @ 09:41:17
Postat av: Hanna

Låter lite kul när du skriver att du återkommer senare med bilder från helgen...;-)

2008-10-27 @ 11:34:58
URL: http://husdrommen.blogg.se/
Postat av: Garbo

Inte bilder på hemisarna va! skratt

Ja fy fan för dom,jag fick m sonen och än idag kommer dom tillbaka om jag inte sköter magen väl...Huuuu!



Take care!

/Kram

2008-10-27 @ 11:35:59
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Johanna

Vi apotekstanter är inte så läskiga som vi ser ut ;)Hoppas att du blev bättre...

2008-10-28 @ 14:43:40
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback