The cat has been injured!

Jag är lite fundersam över vår katt....

Häromdan kom han haltande hem med ett litet sår under sin bakre tass. Vi gjorde rent det o såg inget konsigt mer än ett litet sår på själva trampdynan. Ringde för säkerhetsskull till veterinären men dom verkar ju vara nå jäkla utsugare för fasen.

"Ja kom hit till drop-in tiden så röntgar vi katten" What??? Röntga för ett yttepytte sår på trampdynan. Kom igen nu tanten.... de e säkert skitbra om katten har nåt större än ett sår men jag tänker inte pröjsa för en röntgen av ett litet sår.

Jag vet inte om jag får äta upp det nu.... katten haltar inte alls så farligt nu, knappt alls faktiskt.... men nu har det liksom dykt upp nåt skumt uppepå tassen. Typ som ett sår...o så ser han lite svullen ut. Han verkar dock inte ha så jätteont, vi har rengjort det flera gånger.

Ser ut såhär:


Några råd... ??? Avvaktar man eller borde man gå till vetrinären..... ??

Kommentarer
Postat av: Garbo

MMm jag tycker nog vetrinären ska ta en kik,utifall det kan bli inflamerat och då blir inte notan billig om du ska dränera o ha dig.

Bättre å ta det nu innan helgen kommer.



Mitt råd/Kramen

2008-10-16 @ 13:12:10
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: pangis

Jag hade avvaktat... katter har bra eget läkkött. Gör rent det och håll honom inne så mycket du kan blir det värre får du åka in till vetrinären.. Så länge dom äter och dricker som dom ska brukar det inte vara någon fara på taket.



min jkatt har råkat ut för allt.. brutna ben, slagsmål med fasaner och ja allt.. vi har för det mesta skött om honom hemma och det har gått utmärkt.. Man har ju koll på dom.



Kram.. Nu är det spännande att gå in på din blogg.. snart är det ju dags:-)

2008-10-16 @ 14:37:10
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Nina

Garbo: Usch, dränera.....blä det låter mindre kul! :( KRAM



Pangis: Ja, han är helt frisk för övrigt, äter och dricker precis som vanligt. Sover som vanligt o beter sig som vanligt.... så vi har valt att avvakta ett litet tag till. För nu ser det nästan ut som att det liksom börjar torka....



Hihi...ja det är spännande nu, men det är ju trots allt 5 veckor kvar. Svärmor fick ju 5 för veckor för tidigt så möjligt är det ju! :)



KRAM

2008-10-16 @ 18:18:40
URL: http://niiinis.blogspot.com
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback