S.O.S Familj

Var det nån som såg s.o.s familj igår???



MY GOD!!

Jag höll på o smälla av..... jag var så förbannad så jag koka. KAN bero på mitt nuvarande humör men fan om mina ungar betedde sig sådär....  hur står man som förälder utnär det är sådär i en familj? Glåpord som jävla idiot är vardagsmat.... att en tonåring står o skäller en i ansiktet är en annan vanlig syn! Hur kan det bli sådär?? Vafan är fel när det blir sådär??

Thedde sa mitt i programmet: "Mamma, jag skulle aldrig våga göra sådär mot dig". Piiiiuh, det va skönt o höra.... för om några år är han större än mig....
Ungarna var faktiskt chockade över hennes beteende.... dom kunde inte förstå att en som var 12 år fick bete sig som hon tjejen gjorde. Bra det...kanske att jag lyckats lära dom lite vett o etikett här i livet!



Kommentarer
Postat av: Cian

Missade..Men jag kan säja så här..Skulle Vildingen uppföra sej så illa..ja då skulle han få sej en rejäl näsbränna...



Har ju humör som ett skogstroll

2008-10-08 @ 14:33:04
URL: http://galencirkus.blogspot.com
Postat av: mumrik

såg inte nåt program igår...men det är ett sånt jävla daltande idag att jag spyr...en kille i minstingens klass är ett äkta jävla bortskämt barn som ALLTID får sm han vill...annars blir han nämligen arg och börjar hota och slå på saker och människor omkring sig...och INGEN vågar säga ifrån...så råkade dumskallen att få ett tokbryt när jag var i närheten och jag sög tag i honom och sa några väl valda ord...jag höjde inte ens rösten...men han pinkade ner sig och började grina...man MÅSTE säga ifrån och iinte mesa sig som en jävla filtsula...

2008-10-08 @ 20:59:07
URL: http://blog.punkmumrik.net/
Postat av: Mallis in real life

Såg inte heller programmet igår men fattar vad du menar. I polisronden i gårdagens lokalblaska hade en 12-årig flicka åkt dit för snatteri på Hemköp. Va faaaaan. 12 år. Vad fan är det frågan om???



Fattar inte föräldrar som inte bryr sig och ger sina barn den kärlek och det stöd som behövs för att lyckas i livet. Här i stan har de stora problem på skolorna, där föräldrarna tvingas sitta med på lektionerna för att småpojkarna ska behålla brallorna på sig. Det känns som om det spårat ur fullständig.



Kram och kul att höra att tishan kom fram.



=)

2008-10-08 @ 21:11:17
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Garbo

Såg en snutt och ja herrejävlar vad irriterad man blir på ungjäveln!

Skulle ha kastat ut'na,nähro men man få ju god lust!



Faktum e att jag har en vän vars dotter va likadan,och då har hon flera ungar och bara en var sådär urjobbig!

Fanns inga alternativ alls som bet på henne.

Familjen går nästan under...

Så tyvärr kan det va nått annat som är fel typ aspberger adhd...

2008-10-09 @ 09:34:05
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Nina

Cian: Ja, det e lika bra o börja stenhårt från start!!



Mumrik: FY FAN VAD BRA!!! Jag gillar att nån vågar säga ifrån, jag är ju innebandytränare och kan ärligt säga att jag drar mig inte för att lacka ur på ungarna, faktiskt så för det med sig hyfsad respekt!!



Malliz: Det är precis det som hänt, det har spårat ur med det jäkl daltandet. Förr så small det fan...nu ska det vara blittan o blattan resurser hit o dit för att ungarna fått för stort ansvar från start som de inte riktigt orkar axla!



Garbo: Ja, det är såklart så det kan va... är det ett bokstavsbarn så är det ju faktiskt svårt att rå över sina handlingar..... ABSOLUT! men om det är konstaterat att nåt sånt inte finns så är det ju bara att ta tag i ungjäveln i tid! Helt rätt...

2008-10-09 @ 15:30:45
URL: http://niiinis.blogspot.com
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback