Blondinbellas alkoholvanor??



Ja hörrni.... vad ska man säga???

Ja, självklart har väl de flesta ungdomar druckit något innan sin 18 årsdag, eller har jag fel?

Personligen tycker jag det är helt ok för Blondinbella att få dricka lite alkohol tillsammans med sina vänner och jag tror definitivt inte att hon INTE kan ha ordning på sina alkoholvanor. Jag var definitivt inte bättre själv, absolut INTE!! Tvärtom så festade jag nog på rätt friskt i 17 årsålder.....

Det som är problemet här är väl att jäkligt många tjejer i tonåren läser hennes blogg, vad har hon...ca 600 000 läsare. Och om de ser upp till henne så kan det ju tyckas att hon ska föregå med gott exempel, vara en förebild osv. Där får kanske inte alkohol plats? Många föräldrar kanske reagerar på just det? Givetvis en och annan avis tjej oxå.....

Å vad ska socialtjänsten göra om en anmälan kommer in? Sitt jobb såklart.... o det är väl att slå föräldrarna en signal.

Usch, fan va jobbigt det måste vara o va så offentlig? Nån från socialen ringer morsan för att man druckit vin me polarna..... o skrivit ut det på sin blogg. Hmm... tror inte hon är ensam om det, men jag kan kanske förstå att där ute finns en och annan förälder som tänker på sina barns bästa och kanske försöker överbeskydda sina ungar från det oundvikliga!

Lagen i sverige säger ju att man måste vara 18 år för alkoholhaltiga drycker........suck..... skitsamma, nu har jag lagt ner tillräckligt med tid på BB:s alkoholvanor.

Snart börjar min egen oro för min unge som ska bli äldre o äldre o dricka alkohol såklart.... jag förväntar mig inget annat, jag är ju hans mor....hmrpf.... Å som sagt var så var hans mor inte bättre. Vi har redan börjat prata om det eftersom frågorna ibland kommer. Det enda jag har sagt är att vad för mycket alkohol kan göra, att man inte vet hur mycket man tål till en början, hur farligt det kan vara och hur annorlunda man blir och att till mamma kan man alltid ringa, vad som än händer!!! Jag åker jorden runt o hämtar er om det skulle vara så!

Huuu...ni hittar väl mig gråtande här på bloggen när det hänt för första gången.....

Kommentarer
Postat av: Malla

Ärligt sagt.. Blondinbella ligger i lä även här.. Men det är väl jävligt korkat att lägga ut saker som är olagligt i en blogg.. Det borde BB´s föräldrar ha snackat med ungen om...



Är föräldrarna också blondiner? ;-)



Pok



Mallatyckerfolkkanskyllasigsjälvanärdebetersigkorkatbralla

2008-10-07 @ 10:27:07
URL: http://desperatenotwives.blogspot.com
Postat av: Garbo

Mycket talar just för att hon är omogen och inte lär hon mogna för att hon fyller 18 om 2 v oh no!



Precis förebild...tyvärr ser samhället ut som det gör och målaren på jobbet o jag pratade om detta m tjejjer och deras attityder i tonåren,han höll på att bli galen på sin egen vampiga dotter,hade lust att kasta ut henne...nåja tror vi får va lyckligt lottade som har söner ;) ïnte lika utåtagerande...

2008-10-07 @ 10:34:50
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Nina

Malla: Precis, exactly my point fast det kanske inte framgick i mitt inlägg. Precis, lägg inte ut en bild på en när man står me ett vinglas då om man är 17.... snark! :)



Garbo: Mmmm... oh fy fan, jag skulle nog inte stå ut me en vampig dotter utan tänka som din målare där....kasta utna ba! Kanske är därför inte berikat mig med en dotter.. han visste att jag skulle smälla av! ;)

2008-10-07 @ 11:19:27
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Cian

Hummar igenkännande..Äldsta bonus fyller 16 snart och frågade om hon fick smaka lättcider

(sånt man köper på typ ICA)



Jag kände direkt den där klumpen i magen ..neeeej du är bara 15..du är för ung..du är bara barnet..



Sen så tänkte jag efter själv när jag fick min första fylla..hmmm var jag typ 14 eller.."sov över hos en kompis som det så fint hette"



Min morsa hade spöat upp mej om jag kom hem full i den åldern



Så jag tog den lätta vägen ut och sa..fråga pappa..jag är inte din mamma..

Enda fördelen med att vara bonus eller?



Det enda vi kan trumfa i dom är att dom aldrig aldrig får vara rädda för att ringa om det skulle hända något...Och det tror jag äldsta bonus vet..



2008-10-07 @ 11:30:31
URL: http://galencirkus.blogspot.com
Postat av: pangis

Fasst lilla blondinbellan har väl druckit en del på krogen också.. utan att ha åldern inne.. då kan krogen mista sina tillstånd.. och vem köper ut vin och sprit till henen? Hon är faktiskt mindreårig.. och lite korkad som bloggar om det.. andra kan hamn i pinsamma situationer..



själv partajade jag av och till men inte var och varannan helg.. men jag hade kanske inte skrivit offentligt om det, även om jag kunnat och jag skulle inte vilja att mina barn drack så mycket! Absolut inte! :-) Kram

2008-10-07 @ 12:01:02
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Fru P

Slänger iväg ett snabbt HEJ o en jättestor kram.

2008-10-07 @ 17:38:12
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: Lillaviola

Oj,du vilka åsikter du har;-)

Min son lyder mig iallt jag säger ( och tungan min är svart)



Men jag tycker att Blodinbellas mamma är lite väl svag i tankarna om sin doters alkholintag.



Jag vet att mina barn kommer att få det tufft om de skulle få för sig att börja med alkohol ellet annat..

Deras mams är inte att leka med. Fast än så länge är jag ok...tja då!

2008-10-08 @ 23:36:57
URL: http://lillaviola.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback