En händelserik eftermiddag igår....



Jahapp... deppade ihop totalt igår eftermiddag så det blev inga fler inlägg från mig.

Var ju till barnmorskan, beklagade mig o berättade hur jag kände. Hon tyckte jag skulle få åka upp till bedömningsmottagningen på Ackis, för att bedöma hur det såg ut och om det finns belägg för att sätta igång förlossning. Väl där fick vi göra ett CTG...kurvan såg jättefin ut.

Ser ut som jag sover men det gör jag inte..... :)



Här ser vi den fina kurvan...


Efter det var det dax för ultraljud, då skulle de kolla fostervattenmängd. Det fanns tillräckligt mycket men jag väntar en stor kille som vi trott. Därefter blev jag undersökt....AJAJAJ vad illa mig hon gjorde! Jag var öppen 1,5 cm o "inte alls mogen" som hon sa, min egen barnmorska har sagt att jag är ganska mogen..... eeeh what??? Och ungefär lika klart som korvspad så fick jag ju ha en kandidat med på undersökningen! WTF??? Alltid.... är jag en kandidat magnet eller??? Känns som varenda kandidat på Ackis sett min pulla nu!

Läkaren typ skrattade bort min oro o sa att jag var välkommen tillbaka på övertidbesök och ny bedömning den 8:e december! Javisst.... Husbandet var så förbannad så han frusta! Vi hade samma läkare då i början av graviditeten när jag spydde o mådde så sjukt illa. Det var samma sak då...fick ingen hjälp överhuvudtaget. AJA....

Det var bara sätta sig i bilen o åka hem. Tysta o lite sådär flummigt funderande...

Jaja, jag åkte o höll i träningen o körde skiten ur de stackars grabbarna. Men det var bara roligt sa dom så nu vet jag var vi ska lägga nivån på träningen! :)

Men så i morse lät det såhär ungefär vid halv sju när jag gick på toan:

" Tony, nu gick slemproppen" säger jag...

" Är det sant?" låter det från sovrummet...

Han störtar upp o vill se proppen, vilket han får.... här är vi inte finkänsliga.

Jag gråter en skvätt för att jag väntat på den där proppen så länge.... sen kramas vi o så går husbandet o lägger sig igen. När han kommer in i sovrummet ligger en yrvaken Elliot i sängen o frågar:

"Vadå, vilken slempropp, är det farligt?"

Plutten blev lite rädd eftersom han hör att hans mamma gråter lite.... förklarade snabbt vad en slempropp är och att det bara är bra om den kommer för då närmar det sig minsann.

Nu har jag lite mensvärk och känner lite tryck neråt.... jag vågar inte hoppas ETT SKIT med tanke på allt man gått igenom lite. När jag svettas och värkarna kommer regelbundet tror jag att det är på gång. Men hur som helst är det alltid ett bra tecken med en slempropp som lossnar....fast det är flera dagar kvar kanske innan det drar igång!

Puss o kram på er!

Kommentarer
Postat av: Agnieszka

Ush vilken elak sköterska.... jag hade aldrig accepterat en kandidat inne i rummet.... men vi är ju alla olika.... kramar

2008-11-20 @ 08:48:09
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Garbo

Gumman,oj vad jobbigt!

Minns tillbaka och precis som du säger kan det ta ett tag innan det sätter igång trots proppen.

Det kan ju å andra sidan oxå sätta fart utan dess like men du räknas väl som förstföderska eftersom det gått så lång tid mellan din sista o Milo.

Önskar och hoppas det snart är över.



P&K

2008-11-20 @ 08:50:20
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Ida

åh va spännande! molnande värk och tryck neråt är bra i föda barn sammanhang :) Hoppas att han kommer snart! Kram

2008-11-20 @ 09:10:20
URL: http://fixit.blogg.se/
Postat av: Sandra Norderö

Hej Nina

Hittade din underbara blogg via famileliv. Den är verkligen superbra :). Läste detta inlägg som handlade om gårdagens strapats, å tänkte att jag måste kommentera. När jag väntade Isa så gick jag över tiden å på 13dagen så var jag på överburenhetskontroll då jag blev undersökt å det gjorde så ont att jag höll på att DÖÖÖÖÖÖ!!! Men dagen efter kom slemproppen precis som för dig å inte långt efter det satte värkarna igång. Så jag hoppas att det blir så för dig oxå :)

Håller tummarna för dig!!!

massa kramar

Sandra

2008-11-20 @ 09:24:20
Postat av: Nina

A: Jag hade nog inget val.... dom frågade inte ens... :(



Garbo: Nope, jag räknas fortfarande som omföderska enligt alla barnmorkskor jag träffat, trodde oxå det var som du skrev men nää. Så jag vet inte jag.. men men, det kan ju ta tid fast jag är omföderska tyvärr. KRAM



Ida: Jaaa, jag har hört det :-D Hoppas så jag spricker nu Kram



Sandra: Men heeeej.... välkommen hit! Ja, jag längtar så jag smäller av nu! Hoppas att det blir precis som för dig! :) Kramar

2008-11-20 @ 09:57:58
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Malla

Fan vad sur man blir på dålig vårdpersonal...



Men nu r han på G..



Och du med!



POK



Mallaönskareralltdetbstabralla

2008-11-20 @ 10:36:43
URL: http://desperatenotwives.blogspot.com
Postat av: Mallis in real life

Hoppas verkligen du inte behöver gå över i tretton dagar som Sandra gjorde. Det låter närmast som en mardröm. Dumma jävla sköterska dåra!



Aldrig har väl en bloggbebis varit så efterlängtad. suck



Kram

2008-11-20 @ 10:50:28
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Mattias

säkert inte långt kvar nu och vore spännande om lillkillen kommer innan vi hinner åka utomlands.... hoppas det framförallt för din skull förstås! kämpa på nu tjejen! kram

2008-11-20 @ 14:22:22
URL: http://jack71.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback