Maria

Igår fick jag en släng av nostalgi.... från tiden när jag skulle till att bli singel och oxå blev singel efter 10 års förhållande.

Jag är ingen singel-tjej..... så tillvida att jag inte trivs att vara singel, jag vill dela livet med någon, jag vill uppleva allt tillsammans med någon, jag HATAR dessutom att sova själv. Och när man är singel så funkar det ju inte direkt som så att man frågar nån om dom vill sova över, det kan lätt missuppfattas..... 

Min kompis Maria, vi var ler och långhalm...... vi var i nästan exakt samma fas i livet. Levde i olyckliga förhållanden, i villa med 14 äppelträn på gården. Hon hade dock inga barn...det var nog den enda skillnaden.

Vi brukade fly ibland..... helst när vi var lite deppiga.... fly i bilen, bort från allt. Lyssna på hög musik, skråla med i låtarna för att i nästa sekund gråta en skvätt och fundera över våra liv. Vi kunde sitta i bilen i timmar, bara åka runt runt.... Jag skulle kunna bli en hejare till taxichaufför eftersom jag vet alla småvägar som finns i hela kommunen! :)

Vi blev till slut singlar. Hade jäkligt kul ihop..... oxå det var väldans upp och ner, hjärtesorg blandades med glädje. Maria flyttade till slut till sthlm, jag var knäckt... hon hade ju inga barn o inget som höll henne kvar i vår håla. Jag var ärligt talat lite arg på henne för att hon lämnade mig här.... :-(

Igår åkte vi bil igen.... runt runt..... fast det var lite annorlunda den här gången! Hennes 6 veckors bebis låg i fram så det blev inte mycket musik!

Men himlans mycket prat....

Idag är jag o maria lyckliga, jag gifte mig i aug 2006, hon i feb 2007. Hennes man är född 1980, det är min oxå. Jag träffade husbandet i Sälen, hon träffade sin i Sälen. Dom fick bebis i januari, vi jobbar på bebis.... Våra husband gillar varann riktigt mycket..... lite galet är det! :)

Dock så snackar vi fortfarande skit om våra karlar när vi tycker att dom är idioter, vi är ALLTID rörande överens om allt oxå...det är nåt som aldrig kommer att förändras!!

OCH, vi blev lyckliga till slut.......

Cia, Maria och jag..... helt klart vår torra humor!!! :)

470374-25



Lite dålig bild, men en typisk bild på Maria o mig!
470374-24




Vackra Maria!!
470374-23




Maria, jag, bea o syrran på vårt bröllop

470374-21




Utgång i stockholm, carola fläkten är igång! Linda, jag, sussi och maria!

image19

Kommentarer
Postat av: Fru P

SHIIIIIIIT vilka pumor!!!!!!

2008-03-06 @ 11:04:37
URL: http://pendelilska.blogg.se
Postat av: Pangis

Ni kan kanppast ha varit singlar länge. Visst är det skönt när man går från olycklig till lycklig! När man hittar sin hummer. Förseten gå till tandläkaren NU! Det blir bara värr och dyrare ju längre du väntar. :-) Puss snygging!

2008-03-06 @ 11:17:51
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Cian

Wow sådana vänner är helt underbara

Pöss!

2008-03-06 @ 11:18:36
URL: http://galencirkus.blogspot.com
Postat av: Nina

FruP: Hihi.... ellerhuuur?? Hahahaha....

Pangis: Nää... vi var inte singlar så länge, för vi leta som fan efter nya killar hela tiden ;) Ja, jag skaaa gååå... men jag vill inte!! SNYFT!! :(

Ca: Visst är det?! :) Du är oxå en härlig vän gumman... :)

2008-03-06 @ 11:40:05
URL: http://niiinis.blogg.se
Postat av: Garbo

Vilka minnen du väcker nu,precis som för mig o min mimmsa vi hängde i vått o torrt samt roade oss kungligt o glatt ja jävlar vilka minnen! =)

Tack för ditt medd,jag har pratat lite med min make så får vi se vart det lutar...PÖSS!
Ha en fin helg nu.

2008-03-07 @ 08:09:32
URL: http://garbo.webblogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback