Vänners betydelse!

Hmm..vad görs.... jo, igår kväll var jag hos en av mina vänner. Hon är hus och hundvakt i sina föräldrars hus. Underbart ställe med fantastisk mat, jag åt så jag nästan fick skämmas. :) Vi beslutade oss för att göra såna sammankomster oftare..behöver inte va helg då alla är så upptagna ändå. Tjejerna drack vin o jag blev såklart fyllechaffis....nemas problemas.

Jag har ju bytit ut en del "vänner" i mitt liv! Har blivit grymt sviken....o faktiskt då jag hade det som tyngst i mitt liv. Hade en väninna som jag anförtrodde allt åt, jag andades knappt utan henne..... hon var min absolut bästa vän. TACK OCH LOV öppnade sig en annan väninna till mig och outade ALLT! Min bästa vän var inte min bästa vän, hon hade snackat såå mycket skit om mig lääänge. Det tog hårt på mig, var mer eller mindre knäckt en bra stund efteråt, det kändes som att bli lämnad av nån man älskade så djupt. Kvar blev ett stort tomt hål efter henne....

På den tiden hade jag MASSOR av "vänner", både till höger o vänster. Partyvänner, umgåsvänner, grillvänner, fjällenvänner..ja you name it! Krisen med mig själv var ett faktum....rannsakade varje vän jag hade.... o har nu gjort en storstädning! Borta är alla ytliga vänner.... kvar är de som fanns där för mig när jag behövde dom! Dom jag älskar på ett eller annat sätt.... ytliga vänner kan va kul på en stor fest, men vad ska man med dom till annars?? Idag har jag en mindre kompiskrets, en ÄKTA kompiskrets! Å gode gud vad detta gjort med mig som människa... ni anar inte?! Det har på nåt sätt varit värt all sorg jag haft pga det som hände, för idag är jag så tillfreds....faktiskt med det mesta i mitt liv. Det är en jävla skön känsla om man inte fått haft den tidigare....



Därför känner jag att alla borde göra en sån storstädning....vet ni hur skönt det är att ha bara ÄKTA vänner som man kan lita på till 100 %??? GRYMT... G*R*Y*M*T

Kommentarer
Postat av: Garbo

Jag har kommit underfund med att vänner kommer o går i olika faser i livet sen finns det dom som alltid finns kvar,lite som ringar på vatten.

Jag har 1 supernära som alltid finns 2-3 st som står mig nära samt några ytligare som jag kan ha kul ihop med.

Sen ibland får man till ett sk möte med nån som man bara störtgillar (som här o bloggvärlden) ;)Då får man odla på om man känner att det stämmer.

Har haft några riktigt nära som jag trivts o delat allt med som sen skingras och helt plötsligt har man inget alls gemensamt längre,tror att just då i detta ögonblick av livet behövde man varandra och växte tillsammans för att sen kunna gå vidare i livet på varsitt håll.

Jag har många vänner som bor lite överallt i detta avlånga land o lyfter man luren så är man tillbaka där man en gång avslutade,skönt tycker jag.

Sen får jag ibland sålla eftersom tiden inte räcker till,man kan ju inte ha hur många vänner som helst för man måste ju oxå ha tid att odla vänskapen.



/Kram

2008-07-10 @ 09:24:06
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Nina

Garbo: Kloka ord från dig, så är det nog oxå, att de kommer o går.. o det kanske är det som gör att vi utvecklas hela tiden! För visst kan man ledsna på vänner oxå....även de äkta vännerna.



Hoppas att du o jag får ses snart så vi får se hur du o jag klaffar?! :)



kramar

2008-07-10 @ 09:29:08
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Fru P

Jag borde sannerligen göra en rensning. Har många som bara ger mig dåligt samvete när jag inte hör av mig, som istället för att stötta mig när jag mår dåligt istället ger mig bastning osv.



Mitt sommarlöfte: rensa!



Du Ninis, är en jag inte tänker rensa bort.



Puss.

2008-07-10 @ 16:39:44
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback