Niinis kräkfis här!!

Är snabbt inne o läser lite kommentarer och ser att jag kanske måste avge en rapport....

Som sagt så mår jag illa (underdrift), jag kräks flera gånger per dag :( Vissa dagar känns livet piss och jag känner hur deppigheten slår sig in i skallen o bröstet. MEN, jag har en underbar man.....en helt fantastisk man som orkar lyfta upp mig när livet känns tufft! Hur hade man klarat dettta som ensamstående....... fy fan!!

Han peppar mig.... baddar min panna när jag står ovanför porslinsguden (toan) o hulkar luft med ögonen utstående en halvmeter från huvudet.....det blir bara luft kvar när man har spytt det som finns i magen! Han torkar kräks på golvet när jag inte hunnit till toan, han hämtar allt jag vill ha....dessutom pussar han mig i pannan o säger att jag är det vackraste som finns och att han är så stolt över mig o magen!

Snacka om att det är värt att ge honom en liten rosa bebis..... han är såå värd varenda spya! :) Även om jag känner att jag gärna skulle byta ett tag med honom.....

Jo, men tufft är det.....jag är så aaaavis på alla som INTE mår dåligt i sina graviditeter utan bara rumlar runt på rosa moln o mår perfekt! Varför mår jag såhär illa för???? Har jag gjort nåt ont??? Födde jag 14 ungar i mitt förra liv utan att må dåligt???

Ja, magen har börjat puta....den går inte att dölja längre.....husbandet blir pirrig varje gång han ser den!! :) Brösten är stora och ådriga :D.....hela min kropp skriker graviiiiid! Det kanske börja puta tidigt när man väntar sin tredje??? Eller vad säger du Pedlis??

Jag är sjuksriven heltid.... till den 18:e maj, sen får vi se....spyr jag såhär går det inte o jobba!

Jag var ute för första gången i lördags, då åkte hela familjen på färd! O det var sjukt skönt o komma ut....osminkad, blek, håret på skaft o träningsoverall.....thats me now, gick på stan utan o bry mig! Snacka om urmorsa man är redan... :)

Nu vill jag bara att veckorna går.... att illamåendet ger med sig lite så att jag får njuta av våren! Av vår bebis i magen.... ja allt!

Saknar er alla ska ni veta...orkar ju inte läsa här nånting!!

Hoppas ni mår bra o att era liv leker i vårvädret! Nåväl..vad är väl en bak på slottet....:)

Puss o kram

Kommentarer
Postat av: Fru P

Hi hi, vad är en bak på slottet...

Kära kära Nina, vad jag saknat dig. Och vad jag oroat mig må du tro. Gud vad jag lider med dig, känner riktigt hur illa du mår. Usch.

Jag har inte duttat omkring på rosa moln när jag varit gravid men har fan inte mått illa heller. Tack o lov.

Du är stark, tapper o du ska se att när allt detta är över så kommer du ha glömt hälften.

Jodå, det syntes nog tidigt att man var gravid med tredje. Jag minns inte riktigt men jag tror det var så... det går så fort o plötsligt minns man inte någonting från graviditeten.

Åh vad jag önskar jag kunde göra något för dig min älskade vän. Du betyder faktiskt massor för mig (låter lite kaninkokarvarning men så är det) har det visat sig o jag tännker på dig o er ofta nu när det är jobbigt.

Skall skicka dig en uppmuntran tänkte jag. Kommer på posten.

Stor kram nu. Kämpa på!!

2008-04-28 @ 15:09:02
URL: http://pendelilska.blogg.se
Postat av: Cian

Och puss på dej gumman..

Jag säjer samma som pendlis..Tänker ofta på dej och hur du mår..

Skönt att få en "rapport" :)

Kramar om

2008-04-28 @ 15:16:32
URL: http://galencirkus.blogspot.com
Postat av: mallis

Jag säger oxå som Pendlis. Skönt att höra att du lever i alla fall, trots ådriga tuttar och liten putmagen som gör att du mår illa. Det är klart att det är sååå värt det men jag hoppas illamåendet lugnar ner sig så du kan gå ut och njuta av våren!

Hälsa T och kram på dig!

2008-04-28 @ 20:51:58
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Garbo

Gumman vad skönt att du orkade sitta här o ge oss lite info om hur du mår,jag hoppas illamåendet snart ger med sig och att du kan börja njuta du med av putmagen o ömma tuttar ;)..och inte att förglömma sommaren! :D

/Kram lilla gumman

2008-04-29 @ 09:18:48
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: pangis

Stor kram tille r.. om ett åpar veckor ger det väl med sig antar jag.. Min kusin blev att må bra i v 14 igen.. Hur som heslt.. Ni ska få en bebbe och det är alldeles alldeles underbart! Kram i massor

2008-04-30 @ 08:31:06
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Husbandet

Känner att jag måste hjälpa med Update.

Fortfarande spy mående. Var dock idag på ultraljud och den lilla hade växt från 9mm första gången till 39 mm ( Inte så stor men tjo vad det går :) ) .
Kyckling och lax verkar funka bäst när det ska intagas mat. Helst med bubbelvatten ( naturell ) till. Sen missbrukar hon Vaniljyoughurt med frön till. Så länge hon äter så struntar jag i vad :) .

/// Husbandet

2008-05-07 @ 16:11:26
Postat av: Garbo

Tack husbandet för inrapporteringen :)
Krama lilla frugan med 39 mm fröet guuu så galet roligt!...inte att hon spyr dock, men att räkan växer/Pöss Kram

2008-05-07 @ 17:49:50
Postat av: Mallis

Hörru kräkfisen, kom igen nu. Ett litet inlägg kan du väl bjucka på snart...

Hoppas ni mår bra. Kram

2008-05-07 @ 20:58:21
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: pangis

Tack husbandet, skönt att höra.. 39 mm minsann!!! snart 39 cm och sen.. ja vips så är det en fjunig halvskäggig på 1.80 m över havet! :-) Hälsa bästa varmaste kramar med omtanke i!

2008-05-11 @ 21:09:45
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback